ADIVA PROGRAM – SAVJETOM DO ZDRAVLJA

ADIVA Savjetom do zdravlja je program ljekarničkog savjetovanja koji su 2010. godine pokrenule PHOENIX Farmacija d.d. i Hrvatska ljekarnička komora. Cilj programa je da se kod građana probudi svijest da su ljekarnici najpristupačniji zdravstveni djelatnici te da ih se potakne da slobodno u ljekarni zatraže stručan savjet o ispravnoj primjeni lijekova, sprečavanju nastanka bolesti te očuvanju zdravlja.
Ljekarne koje su se odlučile priključiti programu zdravstvenog savjetovanja ADIVA Savjetom do zdravlja, korisnici ljekarničkih usluga mogu prepoznati po istaknutoj oznaci na ulaznim vratima ljekarne, te po oznaci na recepturi. ADIVA ljekarnici polaze tečajeve stručnog usavršavanja koji im omogućuju stjecanje najnovijih stručnih saznanja iz područja raznih tegoba i bolesti te vještina u svrhu razvoja dodatnih ljekarničkih usluga i kvalitetnijeg savjetovanja pacijenata.

 

ADIVA PROGRAM VJERNOSTI – VJERNI ZDRAVLJU

ADIVA program vjernosti “Vjerni zdravlju” donosi Vam brojne pogodnosti prilikom kupnje u ADIVA ljekarnama. Korisnik ADIVA kartice vjernosti može postati svaka fizička, punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja na izričit, pisani način da svoju suglasnost i privolu za učlanjenje popunjavanjem i potpisivanjem pristupnice. Kartica se korisniku izdaje besplatno. Karticu izdaje zaposlenik ADIVA ljekarne nakon što mu osoba koja udovoljava gore navedenim uvjetima preda pravilno ispunjenu pristupnicu.  Pravo na nagradne bodove korisnik ostvaruje provlačenjem ADIVA kartice vjernosti pri kupnji u ADIVA ljekarnama. Za jednu potrošenu kunu korisnik ostvaruje pravo na jedan bod. Pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.

Osvojeni bodovi automatski se pripisuju bodovnoj kartici prilikom plaćanja na blagajni te se ukupno stanje prikazuje na izdanom računu. Nakon prikupljenog odgovarajućeg broja bodova, bodove je moguće zamijeniti za jedan od proizvoda ili za popust na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti.
Stanje bodova i ponudu nagradnih proizvoda moguće je provjeriti i na internetskom portalu www.adiva.hr. Za proizvode vrijede službena jamstva proizvođača te je nagradu moguće podići u bilo kojoj ADIVA ljekarni koja sudjeluje u programu vjernosti. Za isporuku nagrade dovoljno je na internetskom portalu označiti proizvod ili uslugu za koju želite zamijeniti bodove ili zatražiti od ADIVA ljekarnika da to učini umjesto vas prilikom posjeta ADIVA ljekarne. Nagrada će biti isporučena najviše unutar 60 dana od dana podnošenja zahtjeva. Sakupljeni bodovi mogu se iskoristiti isključivo do isteka roka od dvije godine od datuma korištenja posljednje usluge. Preostali bodovi koji se ne iskoriste u tom razdoblju, poništavaju se i ne mogu se iskoristiti ili prenijeti na drugu karticu. Bodovi se mogu iskoristiti iz važećeg nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti u trenutku iskorištavanja. PHOENIX Farmacija d.d. zadržava pravo izmjene proizvoda iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti bez prethodno najavljenog razloga i objašnjenja. Količine nagradnih proizvoda su ograničene, a mogućnost njihovog korištenja traje do isteka zaliha. Rok za podizanje proizvoda u ljekarni za koji je korisnik zamijenio bodove je 30 dana od dana kada je korisnik obaviješten da je naručeni proizvod spreman za podizanje u ljekarni. Rok za iskorištavanje vaučera za popust na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti je 30 dana od datuma isteka roka važenja nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti.